torstai 20. huhtikuuta 2017

On se vaan kummaOn se vaan kumma, kuinka loppuun asti nuupalleen yksi flunssa voi ihmisen saada. Juuri sopivasti pääsiäiseksi nappasin itselleni jostakin ensin kurkkuuni kaktuksen, sitten nenän umpitukkoon jumpsauttaneen nuhan ja nyt vielä loppumetreillä kamalan rouskuvan yskän. Pyhät vietin himmaillen, vaikka saimmekin nauttia perheemme vanhimman lapsen ja puolisonsa virkistävästä vierailusta monta päivää. 

Muut viilettivät ympäri Amsterdamia ja minä köhin ja niistin kotosalla. Onneksi noihin päiviin kuului myös paljon iloista jutustelua nuorten asioista, vanhojen valokuvien katselua, maailman parantamista ja yhteisiä hetkiä ruokapöydässä ja keittiössä. Tosin minut vapautettiin karmivan flunssani takia enemmistä kokkailuista ja sain etupäässä jaella viisaita ohjeita, jos niitä edes tarvittiin ;). Eipä juuri.

Voimat ovat siis vieläkin puolittaiset, mutta yritän lepäillä flunssan pois. Seuraavana viikonloppuna pitääkin olla jo paremmassa kunnossa. Tulevien kiireiden vuoksi blogi jää nyt pieneksi toviksi kevättauolle. Palailen kuitenkin Kanavalle taas toukokuun puolella.

Muistakaa te vältellä näitä kevätflunssia ja pitäkää muutenkin huolta itsestänne. 

Halit Teille Kaikille!
Tot ziens,
Leena


6 kommenttia:

 1. Parempaa vointia ja hyvää blogitaukoa! Kuulemisiin toukokuussa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Kata! Mukavaa huhtikuun loppua sinne Sudaniin ja kuulemisiin toukokuussa. Sinun blogissasi luultavasti piipahdan välilläkin, vaikka en omia päivityksiä ehdi kirjoitella.

  VastaaPoista
 3. Kurkun kaktuksesta tulee mieleen pienen sukulaistytön kuvaus, ei osannut vielä sanoa, että on kurkkukipu ja sanoi, että kurkussa on risuja ja karvoja, aika osuvasti sanottu. Paranemisia sulle, itse sain Rotterdamissa nuhakohtauksen, mutta taisi olla allergista, kun meni ohi.

  VastaaPoista
 4. Just siltähän se kurkkukipu tuntuu. Risuilta. Hyvin sanottu.
  Kiitos toivotuksesta. Olo onkin jo parempi.

  VastaaPoista
 5. Linjoilla taas minäkin ja pienen päänsäryn kera, jo 3. päivää. Mietinkin jo, että sainko jonkin flunssapöpön lentokoneesta, sillä paluumatka Suomesta oli yhtä aivastus- ja yskäkonserttia!

  Toivottavasti nyt selätät flunssan ja saat nauttia toukokuusta ihan kunnolla! Muiistelin juuri viime vuotista matkaamme Amsterdamiin.....oli se niin ihanaa!

  VastaaPoista
 6. Flunssa on selätetty ja toukokuu todellakin alkanut.

  Lentokoneet taitavat olla flunssa-tartunnoille altistavia paikkoja, koska ihmiset istuvat lähekkäin ja hengittävät samaa ilmaa pitkään. Toivottavasti selvisit päänsäryllä, vaikka ei sekään kivaa ole.

  Täällä Keukenhof on tänäkin keväänä pullistellut turisteista ja tulppaani-mania oli taas melkoinen. Kiva, että sinulle jäi hyviä muistoja Amsterdamin matkasta!

  VastaaPoista

Olen aina tosi iloinen pienestäkin kommentista. ISO KIITOS!!