perjantai 24. kesäkuuta 2016

Suomi-Hajatelmia Hollannista juhannusaattona

Suomi-Hajatelmia Hollannista juhannusaattona
Nyt jo kirjoittelen tätä kotona Amsterdamissa, mutta mielessä ja sydämessä säilyy ihanat muistot menneeltä viikolta. Suomi-retkeen kiteytyi jo niin paljon kaikkea mahdollista ihanaa, että sillä elää seuraavan kuukauden. 


Viikkoon kuului todellakin se kaipaamani Koivu ja tähti. Tai oikeammin kokonainen täysikuu!! Läheisten ihmisten seuraa, lämpimiä(kin) päiviä, mansikoita, grillaamista, saunomista, laiturilla nautittuja hetkiä, ruisleipää, kesä-Helsinkiä, rakkaan kummityttöni ja hänen pienen tyttärensä kanssa vietettyä aikaa, veljenpojan rippijuhlat ja tietenkin ne IHANAT, ihanat kesähäät. Mitä muuta vielä olisin voinut toivoa?!!


Tässä vielä keskiyön ja yöttömän yön tunnelmia..


Ja laituri-diettiä parhaimmillaan..
Vaikka juhannusaattoa vietämmekin jo täällä kotona Amsterdamissa, ajatukset viipyilevät yhä siellä Suomessa. Täällä Hollannissa ei yleisesti vietetä juhannusta, mutta me ajattelimme kuitenkin yksityisesti juhlistaa kesäjuhlaa omalla kattoterassillamme. Luvassa on lämmintä, joskin vähän pilvistä säätä. Kun vielä saisi siirrettyä katolle muutaman koivun, rannan, kokon, keskiyön auringon, saunan, kaikki kivat ihmiset ja, ja, ja... No, hyvä näin. 

Onneksi saimme jo haukattua palan Siitä Oikeasta kesätunnelmasta. Kuten sanoin, sillä mennään heinäkuun loppuun. Ja sitten otetaan toivon mukaan melkein kaikki uusiksi.
Ihastuttava hääparimme! 
Heille sylin täydeltä Onnea ja Kaikkea Hyvää!!


Kuvaaja Alejandro Lorenzo


Ihanaa juhannusta kaikille!
Doei,
Leena2 kommenttia:

 1. Ihana Suomi-hajatelmia postaus! Niin kauniita kesäisiä kuvia kotimaasta. Tuo koivu ja täysikuu on ainakin valokuvauksellisempi juttu kuin koivu ja tähti :) Ja mitä tapahtumia. Ja kaiken kruununa vielä hääjuhlat. Teillä on ollut mainio viikko Suomessa.
  Ihania kesäpäiviä kanavalle!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kivasta kommentistasi Tuula!

  Viikko oli tosiaankin kesäinen aurinkoineen, sateineen, kaikkineen. Tänä kesänä Suomi-tunnelmat on otettava vastaan vähän paloina, koska pidempää yhtenäistä lomaa emme siellä tule viettämään. Ehkä on vain hyvä palata aina välillä sulattelemaan koettua ja sitten taas valmistautua uuteen jaksoon.
  Toivottavasti kesä hellii siellä Lounais-Suomessakin!

  VastaaPoista

Olen aina tosi iloinen pienestäkin kommentista. ISO KIITOS!!