sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Laituriterveiset

Laituriterveiset


Voisiko olla keväisempää postausaihetta kuin laituri?! Voisi varmasti, mutta keväisiä tunnelmia tämänkin pikaisen tervehdyksen myötä haluan silti teille lähettää.Viime viikolla keskiviikkona, ihan tavallisena arkipäivänä, meidän oli piipahdettava Haagissa hoitelemassa viisumiasioita. Sää oli uskomattoman keväinen ja lämmin ja viralliset asiat hoidettuamme päätimme vähän hurvitella ja lähdimme hetkeksi rannalle haistelemaan kunnon merituulta. Scheveningenin rantaan on vain pieni ratikkamatka Haagin keskusrautatieasemalta. 

Rannalla on valtavasti tilaa kävellä ja nauttia sekä merituulesta että auringosta, mutta tällä kerralla meitä houkutti erityisesti vastikään kunnostettu 45m pitkä de Pier eli suomeksi sanottuna laituri. Vaatetus ja varustus nimittäin sopivat ennemminkin kaupunkipäivään kuin hiekassa tarpomiseen. 

Laiturilta voi ihailla merta ja rantaviivaa lähes silmänkantamattomiin. Aivan mahtavaa! Kunnostuksen jälkeen myös sisätilat ovat täyttyneet ravintoloista, kahviloista ja pikkukaupoista ja kauniilla säällä useita ulkoterasseja on käytössä. 


Meri-ilma oli raikasta, mutta tuulettomissa paikoissa minäkin pärjäsin ihan hienosti ilman takkia ja kaulahuivia. Laiturin päässä olevan kahvila-ravintolan aurinkoisella terassilla nautimme lasilliset kuohuvaa ja skoolasimme ihan vain tavalliselle keväiselle keskiviikolle.Raikkaita tuulia ja hyvän mielen viikkoa myös sinne!

Tot ziens,
Leena


2 kommenttia:

 1. Upeat maisemat ja sää!
  Kyllä kevät saa iloiselle mielelle ja varsinkin, kun saa heitää pois huivit yms. talven tilbehöörit :)

  Ihan vielä en kuvan lapsen tavoin vielä veteen juoksisi, mutta ymmärrän kyllä, että meri jo houkuttelee.

  Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Marianne!

  Minultakin jäi vielä varpaat kastelematta. Pohjanmeri on kuitenkin aika vilpoisa tähän aikaan vuodesta. Mutta riehakkuus kyllä vähän tarttui kun kirmailua katselin :)

  Mukavaa viikkoa myös sinulle!!

  VastaaPoista

Olen aina tosi iloinen pienestäkin kommentista. ISO KIITOS!!