maanantai 5. maaliskuuta 2018

Tärisevä tervehdys kauppareissulta
Niin se vaan helmikuu vaihtui maaliskuuksi ihan lennossa. Ja samalla säätilakin tuntuu täällä Amsterdamissa vaihtuneen taas keväisemmäksi. Jossakin välissä kuulin, että muutamat olivat viime viikolla päässeet lyhyesti kanaville luistelemaankin, mutta itse en ehtinyt nähdä kenenkään muun luistelevan, saati että olisin itse päässyt kokeilemaan. Voi harmi. Kanavia pitkin luistelu on täällä harvinainen, mutta odotettu ilo. Se jäi tällä erää kokematta.

Nyt on pari päivää taas ollut jo kymmenisen lämpöastetta ja ehkä vähän ylikin parhaimmillaan. Oma menoni on ollut aika kiireistä ja nytkin pitäisi rynnätä muihin hommiin, mutta en voi olla jakamatta pari viikkoa sitten kuvaamaani tärisevää pikku pätkää keväiseltä kauppareissulta. Pääsetteköhän kevättunnelmaan mukaan tänne kanavalle? Hypätkää kyytiin!

Klik 

Näkyillään taas.

Tot ziens,
Leena

12 kommenttia:

 1. Kevät meilläkin ja tein tuossa ulkona jo jotain puutarhahommia ja istuskelin terassilla kun yhtäkkiä alkoi kuulua kamala rääkynä taivaalta ja valtavat määrät - en tiedä oliko hanhia vai kurkia - lensi tästä yli. Puhuin silloin juuri kännykkään enkä ehtinyt ajoissa vaihtaa kameramodukseen ja ottaa valokuvaa.

  VastaaPoista
 2. Kyllä se sieltä tulee. Kevät.
  Eiks o ihanaa, kun voi jo istuskella terassilla!! Noi isot linnut pitää kyllä melkoista meteliä. Varsinkin kurjet on aika vaikuttavia ja niitä näkee täällä harvemmin kuin hanhia.
  Seuraavan kerran sitten kamera valmiina!

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Täällä televisiouutisissa näytettiin viime viikolla, kun Amsterdamin kanavilla luisteltiin. Sitä oli mukava katsoa. Ja muistin heti keskustelun aiheesta kanssasi.
  Siellä näyttää jo niin keväiseltä. Täällä vielä pakkasia, mutta ne pahimmat paukkupakkaset taitavat olla jo ohi.
  Aurinkoista maaliskuuta!

  VastaaPoista
 4. Hei Tuula!
  Vanhempani olivat nähneet samat uutiset, mutta minä en nähnyt luistelua edes livenä!! Nyt on kyllä niin lämmintä, ettei voi luistelusta enää edes haaveilla.
  Onneksi se talven selkä sielläkin on taittunut ja pääsette rauhassa nauttimaan ihanasta keväästä. Kaunista maaliskuuta Turkuun!

  VastaaPoista
 5. Saat aika ison kimpun vain muutamalla muutamalla eurolla nurkkakojusta :-). Ja näin virtuaalisesti pistän kyllä tulemaan jättipuketin ihan ilmaiseksi!

  Paras aika on vasta huhtikuussa, mutta täällä kyllä tosiaan tulppaaneja on näin kevätpuolella ylen määrin. Ihan kiva, sillä tulppaani on aina ollut yksi lemppareistani.

  VastaaPoista
 6. Täällä on kevät mutta enemmänkin se muistuttaa Suomen kesää;on ollut epänormaalin lämmintä koko viikon,ja huomenna lämpimin päivä ,eli lähes 30 astetta luvattu.Mutta luonto täällä on kauneimmillaan juuri nyt,mikä on ihanaa:)
  Ihana kukkakimppukuva:) Kantakahvilani on ihanan kukkakaupan vieressä ,ja muutama viikko sitten ihastelin kukkakaupan Billien kahvilaan tuomia tulppaaneja:)
  Mukavaa loppuviikkoa Leena:)

  VastaaPoista
 7. Toivotaan, että lämpötila siellä pysytteelee kohtuuden rajoissa. Nyt taitaa luonto vielä olla kauniin vihreää, mutta liika kuumuus ja kuivuus saa kai kaiken enemmänkin ruskeaksi. Täällä paras tulppaaniaika on vasta huhtikuussa, mutta sisällä meillä on tälläkin hetkellä kyllä useampikin kimppu, kun ovat aika edullisia jo nyt.
  Kivaa loppuviikkoa myös sinne ;-) Jael!

  VastaaPoista
 8. Täälläkin näytettiin tv:ssä teidän luistelijoitanne :)
  Oi ihanat tulppaanit <3 Meillä niitä saa vielä hetken odottaa, sillä Siperian tuulet pysäyttivät kevään etenemisen hetkeksi. Onneksi nyt on taas lämpimämpää ja viikolle luvassa 10 astettakin.

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 9. Kiitos Marianna!
  Meillä on ollut tämän viikon mieluisia vieraita ja vielä viikonlopunkin saamme viettää Suomi-vieraiden kanssa itsekin kuin turisteina. Kiirettä siis pitää ;-)
  Ihanaa viikonloppua myös sinne vuonoon!

  VastaaPoista
 10. Kanavalla luistelu kuulostaa kivalta! Harmi, että jäi haaveeksi, mutta ehkä sitten ensi talvena?

  Mukavaa kevään jatkoa sinne!

  VastaaPoista
 11. Juu. Tekemättä jäi. Ainakin tällä erää.
  Ja onhan se kiva, että lämpimämpää pukkaa jo.

  Kivoja päiviä Sinulle, missä oletkin!

  VastaaPoista

Olen aina tosi iloinen pienestäkin kommentista. ISO KIITOS!!