maanantai 12. joulukuuta 2016

Vesivärejä Kanavalla
Amsterdamin valofestivaalit klik on taas avattu ja sunnuntai-iltana kävimme tekemässä ensimmäisen kierroksen kanavilla valoteoksia katsomassa. Tässä nopea kuvapostaus tunnelmista.

Tällä kerralla en päässyt viime vuotisen kaltaiseen flow-tilaan teoksia katsellessani. En oikein osaa sanoa, oliko kyse omasta fiiliksestä vai teoksista. K oli kyllä kanssani samaa mieltä, että vähän vaisuksi jäi. Enemminkin tuli ihasteltua kotikaupungin omia valoja sekä ihania kanavataloja isoine valaistuine ikkunoineen. Täytyykin antaa ilta-kaupungille  uusi mahdollisuus jonakin iltana. Napata vain kameran jalusta mukaan ja lähteä kuvailemaan niitä ihan tavallisia iltanäkymiä.

Lopuksi pari kuvaa niistä tavallisista vesiväreistä, joita kanavien veden pinnasta heijastuu ilman sen kummempia valotaideteoksia. Ihan ovat värit lähtöisin tavallisista valomainoksista.Maanantai-aamu oli hernerokkasumuinen ja harmaa ja vesivärit enää vain muisto illasta. Kaikki lamput oli sammutettu.

Kaunista viikon alkua Teille! 
Tot ziens,
Leena

4 kommenttia:

  1. Joo. Sanovat, että kanavissa on metri mutaa, metri vettä ja metri pudonneita fillareita. Kaiteita kanavien varsilla on yllättävän vähän. Ei ihme, että autojakin sinne silloin tällöin molskahtelee -turistien lisäksi tietenkin ;)

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Kiva jos valot loistivat sinne Irlantiin asti. Pimeällä kuvaaminen kun ei oikein kuulu vahvuuksiini.

      Poista

Olen aina tosi iloinen pienestäkin kommentista. ISO KIITOS!!