maanantai 2. marraskuuta 2015

Aurinkoa, hiekkaa, merta ja ostoksia

Aurinkoa, hiekkaa, merta ja ostoksia
Lämmintä riitti. Vaikka Anaheim onkin lähellä Los Angelesia, emme tällä kerralla käyneet enkelten kaupungissa lainkaan. Edelliseltä reissulta on ihan kivoja muistoja myös sieltä. Nyt K:n työkiireiden vuoksi käväisimme autoretkellä vain parissa pienessä rantakaupungissa. Katsastimme mm. Long Beachia (joka muuten sijaitsee vain n. 30 min. automatkan päässä Hollywoodista) sekä Laguna Beachia. Parhaat rantafiilikset löytyivät lopulta Huntington Beachilta. Silmänkantamattomiin upeata hiekkaarantaa, ihania aaltoja ja surffareita odottamassa sitä täydellistä aallonharjaa. Ja sininen taivas! Kuvat kertokoot tunnelmista.
Laiturilta oli mahtava seurata surffareiden hurjaa energiaa ja taidokkaita ratsastuksia aallon harjalla. 
Mikä latautunut jännitys uutta aaltoa odotellessa! Ja sitten hurja kilpamelonta suoraan päin lähestyvää tyrskyä.


Rauhallisempaakin menoa oli toki tarjolla.Anaheim sinänsä vaikutti vähän tylsältä. Disneyland ei myöskään tällä kerralla houkutellut, vaikka ausustimme  reilun kilometrin päässä huvipuistosta. Joten mekin taisimme olla vähän tylsiä. 

Sen sijaan Orange Countyn läheiseen Shopping Malliin tutustuimme muutaman kassillisen verran. Lähinnä lenkkivarusteita tuli hankittua, parhaimmillaan 70% alesta. 
Olimme aamulla ensimmäisten joukossa paikallisessa ostosparatiisissa.

Aika lämmintä.


Hotellimme lähiympäristö Anaheimissa oli suunniteltu lähinnä autoille. Kuvavaa oli esim. donitsien Drive in-paikat. Olisi siis voinut noutaa autolla pussillisen donitseja ajomatkan iloksi (tai lounaaksi). Huh huh.
Yhtenä iltana söimme täällä lohturuoaksi lohta ja perunamuussia! Ei muuten maistunutkaan lopulta hassummalta!
Aikaero tuntui entiseen tapaan näin palatessa vaikeammalta, mutta se on pieni harmi reissuiloista.

Mukavaa marraskuuta ja kassillinen Kalifornian aurinkoa teille kaikille! Doei!

Leena

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen aina tosi iloinen pienestäkin kommentista. ISO KIITOS!!