maanantai 18. tammikuuta 2016

Aurinkoa ja vain vähän jäätä Amsterdamissa

Aurinkoa ja vain vähän jäätä AmsterdamissaNautin suunnattomasti keittiön kattoikkunasta. Talvella valo tekee NIIIIN hyvää.

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä oli vihdoin muutama aste pakkasta. Maa oli sunnuntain aamulenkillä selvästi jäässä, vaikka mistään ensilumesta ei sentään voi vielä puhua. Sää oli kuitenkin mitä ihanin.

Laitan muutaman lenkkikuvan tutun reittini varresta. Tällaista täällä on tammikuun puolen välin tietämissä tänä vuonna.
Jos tarkasti katsoo, voi veden pinnassa nähdä paikoin ohutta jäätä. Aurinko sulatti tuon riitteen kuitenkin nopeasti pois. Vielä luistimet pysyvät kaapeissa.


Puistossa oli sattumoisin myös juoksutapahtuma ja vaikka aamulla mittari oli vielä selvästi miinusasteilla, moni juoksi samassa asussa kuin muutenkin ympäri vuoden. Nämä hollantilaiset ovat kyllä karaistuneita ja reippaita. Siitä voisin kirjoitella joskus enemmänkin..Ja vaikkei varsinaista lunta satanutkaan, saippuakuplat saivat aikaan mukavan efektin. Reitin varrelle oli järjestetty kuplakone ja reipasta musiikkia vauhdittamaan juoksijoiden menoa.Tässä vielä pieniä kirittäjiä. Mikähän on äidin kierrosaika?Nyt on pakko ryhtyä imuroimaan. Valo on ihanaa, mutta niin armotonta.

Mukavaa maanantaita kaikille <3

Doei!
Leena

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo saippuakuplakuva!
    Kovin keväiseltä näyttää siellä teille ja niinhän se tekee jo täälläkin. Minitalvi tuli ja meni :)

    Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  2. Kuplat olivat tosiaan kauniita ja toimivat tunnelman luojina, vaikka olivat samalla vähän hassuja lenkkipolulla ;)

    VastaaPoista

Olen aina tosi iloinen pienestäkin kommentista. ISO KIITOS!!