maanantai 4. syyskuuta 2017

Postikortti Markenista
Viikonlopuksi olisimme halunneet lähteä pohjoiseen Vlielandin saarelle. Majoitus olisi kuin ihmeen kaupalla järjestynyt, samoin perjantain iltalautta, mutta sunnuntain paluulautat olivat jo täynnä. No voi pöh.

Oli siis lähdettävä hakemaan pääntuuletusmaisemia muualta. Pienoisen pettymyksen haihdutti kuitenkin rentouttava ja kiva lauantai Markenissa. Markenista olen viimeksi postaillut muistaakseni tänä keväänä huhtikuussa otsikolla Sinistä ja vihreää. Tuota samaa väriterapiaa saimme nytkin ihan ylenmäärin. 

Noiden rauhoittavien värien lisäksi meihin tarttui hyvät annokset raikasta ulkoilmaa, liikunnan tuomaa rentoutta, ihoa hyväilevää aurinkoa ja esteettistä silmää ruokkivia kauniita maisemia. Ja mikä parasta, kustannukset rajoittuivat muutamien eurojen bussilippuihin! Ja niin no, salaattilounaaseen rantaravintolassa. Mutta näin jälkeenpäin ajatellen, kahvi termarissa ja kunnon voileivät olisivat ajaneet saman asian. Retkestä jäi joka tapauksessa onnellinen olo.

Laitan tähän lyhyeen postikorttipostaukseeni muutaman kuvan   retkireittimme varrelta.

Mahdollisimman valoisaa syyskuun alkua kaikille. Ja tietenkin iloa tähän alkavaan uuteen viikkoon!!

Tot ziens,
Leena

6 kommenttia:

 1. Mekin kävimme viikonloppuisin, kun mieheni oli Amsterdamissa, usein Markenissa. Minulla oli auto, joten mikäs helpompaa. Tykkään paikasta.

  VastaaPoista
 2. Maisemat on todella ihanat ja voisin kuvitella, että koiraa olisi kiva lenkittää tuolla. Ainakin jos karvakaveri ei saa hepulia lehmistä tai lampaista ;)

  VastaaPoista
 3. Hieno tuo kuva purjeveneistä "nurmella" - siltä se näyttää :)
  Mahtavat maisemat, joista välittyy raikkautta ihan tänne asti. Majakka hurmaa täysin, sillä kuvasta löytyy toinen toistaan idyllisempiä yksityiskohtia....kunpa voisinkin sukeltaa tuohon kuvaan.

  Hyvää syyskuuta sinne teille Leena.

  VastaaPoista
 4. Näytti tosiaan hupaisalta, kun veneet etenivät pitkin nurmea.
  Muistankin, että sinä Marianna olet myös majakka-tyttö. Jotain kiehtovaa niissä tosiaan on.

  Inspiroivaa syyskuuta myös Teille Vuonoon.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Allu. Kuvauksellista oli.

  VastaaPoista

Olen aina tosi iloinen pienestäkin kommentista. ISO KIITOS!!